PostHeaderIcon CTO.BALEARS JUNIOR 2011

 

EL RENSHINKAN OBTE DUES MEDALLES D’OR, I UNA DE PLATA EN EL CAMPIONAT DE BALEARS JUNIOR

Aquets dissabte passat dia 12, Menorca va ser una altre vegada el centre d’atenció per els aficionats al Judo, devers uns 80 esportistes representant als clubs de les 4 illes es donaren cita al Poliesportiu de’s Castell per disputar la final autonòmica categoria aub 20 ,es a dir de 15  a 19 anys tant masculí com femení.

El Renshinkan va prende part amb 4 competidors, Neus Pou, Cristina Ortega, Lluis Galián i Alex Vives, i com responsable del equip en Juanan. Els esportistes varen estar molt be ja que 3 pujaren al podium.

En Lluis  inicia l’andadura cap a la final amb un competidor molt fort i molt técnic  de fet entrena al Centre de Tecnificació de Valencia, arriben a la técnica d’or   i en Lluis guanya de yuko. Guanya el dos combats seguents i despres també venç la final per ippon.

Na Neus Pou, va estar intratable durant tota la competició, guanya 4 combats tots per ippon.

Molt be na Cristina guanta 3 combats per ippon, nomes va ser frenada per na Neus ja que participaven a la mateixa categoría, menos 57 kg.

N’Alex, aconsegueix pasar una ronda, disputa la medalla de bronce pero la perd,  i va quedar 5º de la competició.

Acabada la jornada el delegat del equip, en Juanan comenta la seva satisfacció i que els medallistes estaren molt be i que dominaren en tot moment els seu combats.

Deja un comentario

Tienes que iniciar sesión para escribir un comentario.