CAMPIONAT D’ESPANYA DE KATAS

MANOLO PEÑA y LLUIS LLULL, els representants de les Illes Balears en la modalitat «Kime no Kata» van defensar la nostra autonomia a Madrid, seu d’aquest Campionat de katas 2020.

 

Ells van desenvolupar la millor kata, que havien preparat, superant la puntuació que van obtenir l’any passat, no van obtenir resultat però la seva satisfacció va ser mútua. No obstant una kata no és fàcil, són molts els detalls a tenir en compte i són molts els anys de pràctica per poder-la perfeccionar i ells només en duen dos. Ara com a bons judokes, tanquen una etapa i comencen una altra. Aquesta setmana ja han pujat al l’tatami i han estudiat els errors que havien anotat cara a la perfecció per a l’any que ve.

 

Ells ens comenten aquestes preguntes:

1r És complicat anar a un Ct. Espanya tema Covid? Hi ha unes pautes estrictes, fer-te una PCR a Palma, separar l’equip dins de l’avió .. A la seu de l’campionat t’has de fer una altra PCR, llavors entres en una bombolla i no pots abandonar o sortir en cap moment el recinte de la competició fins que finalitzi.

 

2n Vos agrada competir a Katas? És una manera diferent de la competició tradicional, aquesta és per parelles i és una manera molt tècnica d’elaborar el judo

 

3r Com us vau trobar en aquest campionat? Ens trobarem molt bé, concentrats i impressionats pel nivel.Quedarem molt satisfets perquè superarem amb 50 punts el resultat de l’any passat, ara comencam a preparar el curs vinent i intentarem millorar la

puntuació d’aquest any.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: