EL FETIVAL DE JUDO DEL COL-LEGI MOLI D’EN XEMA, UNA PASSADA.


 Dissabte passat i en el programa de les Fi
res i Festes de primavera de Manacor es va dur a terme la 5a edició del Torneig infantil de judo*Moli d’en Xema*. Promogut per la * AMIPA * del Col·legi, l’organització a càrrec del Renshinkan i el patrocini de l’Ajuntament.

 

Puntual tal com estava previst es van presentar les escoles participants. Les paraules de benvinguda van ser de la representante de l’AMIPA, Carme Barceló i del Regidor desports d l’Ajuntament  Miquel Perello.Mentre que l’entrega de premis va ser entregada conjuntament amb la directora del centre Maria Antònia Nadal.

Les instal·lacions  esportives del Col-legi es van vestir de gala i van servir d’escenari en què els prop de 300 assistents, acompanyants, esportistes, organització etc. van gaudir de les actuacions del millor judo infantil. Les edats reservades eren dels 4 als 14 anys. I 108 van ser elsnins i nines participants on van prendre part en les dues modalitats que hi havia en joc, la d’exhibició de randori i la de competició.

 

Les escoles convidades: de Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, i Renshinkan, també Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera, al Poliesportiu Na Caragol (Artà), el Col-legi Rosa dels Vents de la Colónia de Sant Pere, el Juniper Serra de Petra, Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, Punta de n’Amer de Sa coma, Na penyal de Cala Millor, i els amfitrions el Col·legi Molí d’en Xema de Manacor

 

En definitiva un espectacular festival de judo on també vam poder gaudir d’una actuació de judo de competició duita a terme per els representants del RSK al passat campionat d’Espanya Escolarcelebrat a Valencia. Lluis Llull, Joan Toni Gallardo,Marc Vives, Saif el Arjouni, Irene Alba y Sofia Nieto, var reber una distinció per part de l’Ajuntament.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: