EL JUDO RENSHINKAN A EIVISSA

El Renshinkan  amb 25 esportistes, entre pares iacompanyants han estat   les persones que   s’handesplaçat fins a la nostra illa germana Eivissa per prendrepart en aquesta quinta edició de l’Stage de judo 2018.

Organitzat per els clubs, Kiay, Samyd i Renshinkan, unes 50van ser persones participants en aquest intercanvi . La concentració es va dur a terme a l’Hostal Maríno, i Montaña,de Sant Antoni de Portmany, i tots els esportistes van participar en la diversitat de les jornades programades per a l’ocasió,3 sesions de judo infantil , 3 de judo  juvenil, Jocs, sesde vídeo, estudi de tècniques infantils i de competició,combats. També varem comptar amb la presència del Dojo Ibiza, amb l’equip judo sin barreras, judo adaptat per els nins  de l’associació  APIES.  

El diumenge com no podia ser d’altra manera, excursió per l’illa, pares,esportistes, amfitrions i visitants, tots junts van anar a visitar part de la muralla de la Vila. Tot això va fer que com a resultat fos una vegada més una experiència inoblidable

Els grans protagonistes del club del llevant mallorquí sónels següents:
JOAN TONI GALLARDO, VICENT REQUENA, MARC VIVES ESTELRICH, ALEJANDRO RODRIGUEZ PRADO, ALEX NIKOLAEV STANCHEV, JOSE MANUEL MORALES, DANIEL LAKOMSKI, SANTIAGO RAMON ANDRANGO, TONI BAUÇA BOSCH, TOMAS PEDRO FIOL, JAUME MANUEL MAS, JOANA RIERA LLULL, JAUME JOAN MAS, SOFIA NIETO ,AARON ERDOZAIN, RAQUEL MARTINEZ, LEO PETROV, NATALIA TIMMERMAN, MARGA SOCIAS, TERESA MONTANEL, MAGDALENA AMENGUAL, A. AMENGUAL, MARGA LLINAS, JUSTO GALLARDO i PEP MASCARO  com a responsable de l’expedició.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: