EL JUDO RENSHINKAN A EIVISSA

El passat cap de setmana el Renshinkan va ser notícia i més concretament el judo en l’edat escolar .23 esportistes, pares i acompanyants van ser les persones que es van desplaçar fins a la nostra illa germana Eivissa per prendre part en aquesta quarta edició de l’Stage de judo 2017.

Organitzat per els clubs, Kiay, Samyd i Renshinkan, unes 60 entre pares i esportistes van ser persones participants en aquest intercanvi . La concentració es va dur a terme a l’Hostal Maríno de Sant Antoni de Portmany, i tots els esportistes van participar en la diversitat de les jornades programades per a l’ocasió,3 sesions de judo infantil i 3 de judo juvenil, judo amb els pares al Dojo Kiay, Jocs, secció de vídeo, estudi de tècniques noves, combats, fotos a la posta del sol, i el diumenge com no podia ser d’altra manera, excursió per l’illa, pares,esportistes, amfitrions i visitants, tots junts van anar al museu de la necròpolis i part de la muralla de la Vila. Tot això va fer que com a resultat fos una vegada més una experiència inoblidable.

Els grans protagonistes del club del llevant mallorquí són els següents: JUANA AINA FLAQUER,MARIA DE LLUCH LLITERAS,MARIA REQUENA FLAQUER,ROSA Mª REQUENA,MARINA UDINA,ASIER REYES, ORLANDO REYES, JOAN TONI GALLARDO,ERIC UDINA, VICENT REQUENA,TOM SCHROEDER,MIQUEL ANGEL SANSO, LAUCAS SAULL, IWONA ISABELA KRZYZANOWSKA , MARIUS KRZYZANOWSKI, ADRIAN KRZYZANOWSKI, VERONICA KRZYZANOWSKA, PEDRO JOSE GALMES,BEL MARIA NADAL,SERGI NIKOLAI GALMES,CAMILLA HENNEBERG, EMIL HENNEBERG Y PEP MASCARO com a responsable de l’expedició.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: