EL JUDO RENSHINKAN A NORUEGA

EL JUDO RENSHINKAN A NORUEGA

El Renshinkan va ser notícia fa unes setmanes ja que un equip es va desplaçar a aquest País nòrdic per disputar una competició de judo per   joves de menys de 20 anys, els resultats van ser excel · lents 5 medalles d’or, una de plata i tres de bronze el col · loquen amb la 2a posició de la taula classificatòria. Ara hem volgut parlar amb alguns dels protagonistes perquè ens expliquin les seves inquietuds d’aquest viatge. Els són Na Jerònia Morey, delegada, i els competidors Miguel Cabrer, Pedro Febrer i Neus Pou.

– PERQUÈ EN NORUEGA? Fem un intercanvi, en Pep els convida que vinguin a competir en el Tr. Renshinkan, i els l’hi conviden que vagi allà a fer un curset, l’any passat nosaltres ja vam anar i aquest any ens han convidat a una competició.

– QUIN ÉS EL NIVELL DE JUDO QUE ET NORUEGA? Els que estaven a l’equip Nacional eren molt bons, comparat amb el judo de Mallorca poden ser uns bons rivals, comparat amb el nostro judo a nivell nacional Espanya és millor.

– QUIN PAPER VAREU FER ? Ens trobem còmodes i segurs, els primers combats van ser una mica durs ja que competíem en territori contrari i en ser estrangers ens adonàvem que Totom ens mirava. Varem fer un bon paper, 5 medalles d’or, 1 de plata i 3 de bronze,i varem  convèncer ja que mos colocarem amb la 2a posició de la taula classificatòria , molts de professors van felicitar a Pep i com a curiositat hi va haver un parell de clubs interessats en venir de vacances a Mallorca i entrenar amb nosaltres.

 

– HAVIA MOLTS DE CLUBS I ESPORTISTES PARTICIPANTS? Esportistes més de 200 i de clubs havia més de 20 ja que aquests són els que van portar alguna medalla, després hi havia els que no van ser treure cap resultat. Hi havia clubs que es van desplaçar hasta de 600 km de fora.

– I QUANTS DE COMBATS VAU FER? Miguel diu jo que tinc 13 anys vaig fer 5 a la categoria de 13 i 14 anys i després em vaig inscriure en la categoria de 15 i 16 anys i també vaig fer 5, vaig perdre el 1r combat però després amb el sistema lliga el  remuntar i vaig guanyar les dues categories.En Pedro, jo vaig fer 3 però no em vaig classificar, i Neus diu, jo vaig fer nou, 4 amb la categoria de 15 i 16 anys i 5 amb la de 17 a 19 anys, vaig guanyar la cadet, després en categoria junior guany a la que va quedar campiona  però els meus punts em col · locaran amb la 3 º posició ja que vaig perdre dos combats.

 

– VOLEU AFEGIR ALGUNA COSA MÉS? Noruega és un País encantador, i a nosaltres ens tractem molt bé, are tornem a estalviar diners per al 2012 tornar participar.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: