El JUDO RENSHINKAN ACABA LES ACTIVITATS D’ESTIU

Amb en programa del Renshinkan * viu l’estiu amb judo a la fresca * moltes han estat les activitats realitzades durant aquests mesos de calor i totes han estat a l’aire lliura, platja o al carrer, i com no podia ser d’altra manera la gent a respost bastant bé a les convocatòries.

Mes de juny, demostracio 3r edat fires i festes de primavera, demostracio final de curs diverses escoles,Campus de Cala Ratjada. i Campionat de balears promeses.

Mes de juliol, Curs de judo a Noruega, Festival Arts Marcials Porto Cristo, competició festes de Sa Coma, stage equip organitzatiu.

Mes d’agost Campus infantil, a Manacor, Son Servera i Cala Ratjada, competició festes de s’Illot, Sineu, Sant Roc de Cala Ratjada, campus federatiu de Sineu i sopar a l’aire lliure davant el club

En definitiva un estiu ple on els nens han pogut gaudir de totes aquestes activitats gairebé sempre a la posta del sol. Ara ja comencem la temporada d’hivern, una temporada també carregada de festivals i competicions tant per a grans com per al més petits.

  
 
 
 

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: