EL RENSHINKAN IMPARTAIX EL CURS DE JUDO AL «I.E.S.MANACOR»

Al club Renshinkan s’imparteixen classes de judo, dirigit a infants, joves i adults, tant masculí com femení. El director, Pep Mascaró, està al capdavant de les sessions de judo, un art marcial al qual ha dedicat gairebé tota la seva vida. De fet, el club va néixer ara fa 26 anys, i 23 son els que Mascaró dedica la seva activitat diària a l’ensenyament del judo a Manacor.

Les instal·lacions del club estan enfocades a una acadèmia de judo, més que no pas a un gimnàs. Aquest, de fet, ha estat sempre l’objectiu professional de Mascaró, cinturó blanc vermell 7º dan, mestre nacional especialista de judo de terra i de kates, qui veu el judo com “una manera de viure”. Així i tot “el judo també és un esport dels més complets de tots, tant per a nins i nines com per a homes i dones adults”

Un altre any més l’IES Manacor ha comptat amb el Renshinkan per dur a terme dins l’assignatura de l’educació física el programa de la introducció als esports de lluita. Les classes es realitzen els matins amb una durada d’una hora i mitja i estan reservades al 2º i 4º curs. Referent a aquests al-lots, Mascaró explica que la pràctica dels esports de lluita i més concretament el judo, els és especialment indicat perquè «El judo augmenta la seguretat en si mateix, la fortalesa mental, i ajuda a fer front a moltes situacions de la vida, tambe millora la coordinació, la psicomotricitat,l’agilitat, etc etc. És més, és una manera de descarregar l’energia acumulada i aprendre a dur una disciplina «.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: