Entrevistas a los judokas del RSK que fueron a Noruega

Els alumnes del Renshinkan van ser notícia aquestes passades vacances, onze dels seus membres es van desplaçar fins aquest interessant País Escaninav molt interessant en el seu paisatge tot verd i molt interessant en les cases totes de fusta semblants a casitas de muñeca i totalment diferent al que nosaltres aquí estem acostumar. El motiu era prendre part en un campus de judo, el * viking Camp *.
Els més petits de l’expedició mallorquina, Neus Pou Jiménez, Pedro Febrer Martinez, Miquel Cabrer Llodrà i Aina Sureda Barceló, ens compten les seves  anècdotes i impressions a prop d’aquest viatge.

¿PERQUE VAREU DECIDIR ANAR A NORUEGA?

En  Pere i en  Miquel diuen, quan Pep ens va informar d’aquest campus el digerem de conya a casa nostra, però els nostres pares els va semblar bona idea. A mi me feia moltes ganes  pel simple fet d conèixer  altra gent, diu Neus.

¿QUÈ FEIEU ENLLÀ?

Feiem molt judo, de 4 a 6 hores diàries, diu Aina. Varem aprendre paraules en noruec i com no practicàvem anglès.

¿I EL CURS DE JUDO QUE TAL?

molt bé vam fer coses molt interessants i que no coneixiem.

¿COM FUNCIONA AQUEST CAMPUS?

El campus es feia dins un institut, a la diferència dels d’aquí aquest era totalment de fusta, dormiam  dins d’una aula, en sacs de dormir i sobre unes matalassos, Aina diu, sortiem a passejar i a prendre un xocolata o una pizza diu en Pere.

¿QUIN JUDO TENEN ELS NORUEGS?

Hi havia de tot, hi havia de molt bons que eren de l’equip Nacional, i els altres més o menys com nosaltres.

¿QUÈ ÉS EL QUE MÉS VOS VA AGRADAR?

conèixer una llengua nova diu Pere, jo conèixer gent nova i els entrenaments diu Miquel, Aina diu l’originalitat de la nostra habitació i Neus diu que el que més li va agradar va ser practicar judo amb gent que no coneixia.

¿UNA ANÉCDOTA QUE US CRIDAS L’ATENCIÓ?

Cantar una Canço davant dels noruecs en noruec, va ser molt divertit, però després ells van cantar una a espanyol * nada de esto fue un error * nosaltres els feiem el estribillo.
També el que passava a l’habitació, era molt divertit estar tots els mallorquins junts, també hi havia un al.lot de Menorca i els noruecs i les noruegues venien a parlar ia estar amb nosaltres. jajaja teniem trastos per tot arreu però l’ambient era molt bo, hi havia un premi a l’habitació més ordenada, no la guanyem nosaltres.

¿TORNARIEU A ANAR ALTRA VEGADA?
si

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: