QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN AVUI MARCOS GONZALEZ MARTINEZ

 En Marcos és una peça clau dins el Renshinkan, capaç de deixar el seu per donar una mà, sempre està disposat a ajudar, és un gran col · laborador a l’hora d’organitzar un es-deveniment, un gran judoka que sant entendre molt bé els al-lots i aquests gaudeixen de les seves classes. Ido amb ell es aquesta xerrada per conèixer les seves inquietuds d’a-quest esport de combat

 

1º-Quants d’anys fa que fas judo?

Farà 18 anys de forma ininterrompuda.

 

2º-I aquests anys què és el que t’ha aportat aquest esport?

Amistats, disciplina, confiança i manteniment físic.

 

3ª- Per què judo ?

De ben petit vaig passar per davant el club amb mumare, entrarem i em va dir de provar i fins ara, em va enganxar.

 

4º- La paraula judo què vol dir per a tu ?

La paraula judo es pot traduir com camí a la suavitat o flexibilitat però per jo vol dir molt més, judo es amistat ja que de ben petit he conegut a grans persones associades a aquest esport.

 

5º De quin dan t’has examinat ?

De tercer Dan.

 

6º- Ara que t’has examinat de tercer Dan, és dur preparar aquest examen, és exigent el mestre ?

Clar que es dur, totes les coses importants a la vida solen ser dures i aquest examen igual que els anteriors són durs i per això el nostra mestre es exigent, perquè vol que traguem el millor que tenim dedins.

 

7º- Hi ha edat per entrenar en aquest esport ?

Qualsevol persona que ho vulgui provar veurà que no, ja que cada un pot anar al ritme que li vagi millor i al final acabes agafant un nivell de forma molt bo es tengui l’edat que es tengui. Per lo tant es un esport que es pot dur a terme des de molt petit fins a molt major.

 

8º- La competició es indicada o contraindicada?

Tot tipus de competició sempre es indicada ja que et fa treure el millor que tens dedins i es un estimulant per voler millorar. A més no domés hi ha la competició de fer combats com es pensa la gent, també hi ha un altre tipus de competició més suau però no menys interessant i divertit, les Katas.

 

9º- Què creus que falta en el món del judo i que hi sobra ?

Li falten subvencions com a molts altres esports.

 

10º- Vols afegir qualque cosa més ?

Donar les gracies a aquesta revista per donar aquesta oportunitat de conèixer aquest esport tan fabulós com es el judo, i les gracies al meu mestre Pep Mascaró ja que fora ell no hagués arribat fins aquí on som i a tots els companys del club.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: