QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN INFANTIL?

QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN INFANTIL?

 AVUI: NATALIA PLAZA MIRALLES I PAULA PLAZA GOMILA

 

En aquesta nova secció de judo *Qui és qui en el Renshinkan infantil*, pretén acostar a un bon nombre de nins i nines entusiastes i practicants del judo. Vuit son les preguntes perquè aquest al.lots ens comentin les seves inquietuds d’aquest art marcial convertida amb esport amb unes qualitats excepcionals per al desenvolupament dels infants.

Avui toca sa xerrada amb les simpàtiques cosines Natalia Plaza Miralles i na Paula Plaza Gomila

 

On aneu a escola?

Les dues contesten a la Salle

 

I quants anys teniu?

Jo tenc 6 anys contesta na Paula i jo en tenc 10 diu na Natalia

 

Quants d´anys fa que feu judo?

Na Natalia diu que en fa 5 i na Paula 2

 

Per què el judo ?

Jo ho vai provar i ho vaig trobar molt divertit diu na Natalia. I a mi diu na Paula el meu pare ha fet judo molt´s d´anys i la meva cosina Natalia tambe i anava, aixi que ho vaig provar i em va agradar molt

 

Quin cinturó teniu?

Jo tenc el cinturo groc diu na Paula, i jo el taronja diu na Natalia

 

Que és el que més vos agrada d’aquest esport?

A mi m’agrada molt fer el judo de dret i les seves claus, di una Natalia. A mi m´agraden molt els jocs que feim, sobretot el dels Lleons, di una Paula

 

I on vos agradaria arribar?.

Les dues no s’ho pensen , tenir cinturó negre

 

Voleu afegir qualque cosa més?

Que tots el nins i nines venguin a provar- ho que es molt divertit, di una Paula, i na Natalia comenta que el judo també va molt be per aprendre a defensar-se.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: