QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN INFANTIL?

ANTONI FELIP MELIS MIDDENDORF I MARC CABEZUELO GUTIERREZ

AVUI: ANTONI FELIP MELIS MIDDENDORF I MARC CABEZUELO GUTIERREZ

Aquesta és una nova secció de judo del 2013.Qui és qui en el Renshinkan infantil, pretén acostar a un bon nombre de nins i nines entusiastes i practicants del judo. Vuit son les preguntes perquè aquest al.lots ens comentin les seves inquietuds d’aquest art marcial convertida amb esport amb unes qualitats excepcionals per al desenvolupament dels infants.

Avui hem visitat a Marc Cabezuelo i en Toni Felip Melis

 

On aneu a escola?

Els dos no s’ho pensen, al Simó Ballester

 

I quants anys teniu?

Jo en tenc 6 diu en Marc, i Jo en tenc 7 contesta en Toni Felip

 

Quants d´anys fa que feu judo?

Un any, aquest es el nostro primer any contesten els dos.

 

Per què el judo ?

Jo trobo que es un deport amb companys i que ensenya moltes coses, diu en Toni Felip. I jo perque el meu tio Lluis en fa i a mi m’agradava molt que ell me contàs el que feia i també perque m’ho pas molt bé a les clases, contesta en Marc.

 

Quin cinturó teniu?

Els dos a la vegada: blanc groc

 

que és el que més vos agrada d’aquest esport?

A mi m’agraden molt ses claus que mos ensenyen i els combats, diu en Marc. I en Toni Felip diu que l’hi agraden molt els jocs que fan.

 

I on vos agradaria arribar?.

Els dos no s’ho pensen per res, el cinturó negre, contesten a la vegada

 

Voleu afegir qualque cosa més?

Jo vull dir que He fet bons amics en el judo Renshinkan, contesta en Toni Felip. I jo que m’ho pas molt bé a les clases, sobretot quan feim jocs, i quan anam als festivals, diu en Marc.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: