QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN INFANTIL? ANDREU M. I JAUME C.

20130312-112833.jpg

QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN INFANTIL

AVUI: ANDREU MOREY PERELLO I JAUME CABRER LLODRÀ

Aquesta és una nova secció de judo del 2013.Qui és qui en el Renshinkan infantil, pretén acostar a un bon nombre de nins i nines entusiastes i practicants del judo. Vuit son les preguntes perquè aquest al.lots ens comentin les seves inquietuds d’aquest art marcial convertida amb esport amb unes qualitats excepcionals per al desenvolupament dels infants.
Avui toca sa xerrada amb Andreu Morey i Jaume Cabrer

On aneu a escola?
Jo vaig a La Salle, diu n’Andreu i jo al C.P. «Es Canyar» comenta en Jaume

I quants anys teniu?
Els dos diuen que en tenen vuit.

Quants d´anys fa que feu judo?
Jo en fa quatre diu en Jaume, jo tambe quatre diu n’Andreu

Per què el judo ?
Perque sempre he vist el meu germà fer judo i em va fer ganes provar, comenta en Jaume. I a mi perque ho vaig provar i me va agradar, i a mes, m’ensenya a defensar-me, diu n’Andreu

Quin cinturó teniu?
Taronja, diu n’Andreu.Jo Taronja-verd diu en Jaume

Que és el que més vos agrada d’aquest esport?
Que he fet molts d’amics,es molt divertit i he apres moltes tècniques diu en Jaume i a mi comenta n’Andreu estar amb els companys de judo, fer competicions i combats.

I on vos agradaria arribar?
N’Andreu ho té clar,al cinturó vermell, mentres que en Jaume diu, ser bon competidor i arribar a tenir el cinturó blanc-vermell com el meu professor.

Voleu afegir qualque cosa més?
M’agrada el judo.I love judo. Me gusta el judo. J’aime le judo. Eu amo judô.Ich liebe judo.Mi piace judo.Kocham judo, jajaja això és n’Andreu que ho diu. Mentres que les paraules d’en Jaume son, animar a tothom a fer judo ,que segur que so passen molt bé.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: