QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN INFANTIL?, JOAN L. NICOLAU I LLUIS LLULL

QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN INFANTIL

AVUI: JOAN LUIS SANSO NICOLAU I LLUIS LLULL RIERA

Aquesta és una nova secció de judo del 2013.Qui és qui en el Renshinkan infantil, pretén acostar a un bon nombre de nins i nines entusiastes i practicants del judo. Vuit son les preguntes perquè aquest al.lots ens comentin les seves inquietuds d’aquest art marcial convertida amb esport amb unes qualitats excepcionals per al desenvolupament dels infants.

Avui hem visitat a Juan Lluis Sanso Nicolau i Luis Llull Riera.

On aneu a escola?

Lluis Llull: faig 5è al CEIP Simó Ballester de Manacor.

Joan Luis: jo vaig al Jaume Vidal i Alcover

I quants anys teniu?

Jo en tenia 9 diu en Joan Lluis, i Jo en tenc 10 contesta en Lluis

Quants d´anys fa que feu judo?

Lluis:Ja en fa més de sis, vaig començar quan tenia 4 anys.

Joan Lluis:aquest es el tercer curs

Per què el judo ?

Lluis: Un dia varen venir a fer una demostració a l’escola i me va fer moltes ganes provar-ho. Ho vaig dir a ca nostra i els va paréixer bé.

Joan Lluis: El meu amic en Lluis en feia i em va fer ganes provar-ho

Quin cinturó teniu?

Ara mateix tenc cinturó blau dos dans diu en Lluis i jo ara he canviat al groc taronja contesta en Joan Lluis

que és el que més vos agrada d’aquest esport?

Joan Lluis: El que mes m’agrada son els combats i les competicions i a mes aprenc tecniques noves que no coneixia. I tambe que és un esport molt divertit, feim molts de jocs, m’entretenc molt i m’ho pas molt bé, contesta en Lluis.

I on vos agradaria arribar?

A mi M’agradaria arribar a dominar be totes les tecniques i com no, al cinturo negre, diu en Joan Lluis i a mi m’agradaria arribar a ser com el meu Mestre, en Pep Mascaró, contesta en Lluis.

Voleu afegir qualque cosa més?

És un esport molt complet, mun pare també el practica i a vegades feim sa classe junts i és ben divertit. Vos anim a que el proveu, diu en Lluis.Si trob que val la pena provar el judo perque a part de practicar esport t’ensenyen disciplina i respecte cap al contrari diu en Joan Lluis.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: