QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN – JERÒNI BELTRAN ADROVER

QUI ÉS QUI EN EL RENSHINKAN

AVUI JERÒNI BELTRAN ADROVER

En Jeroni és una persona molt seriosa, la encanta l’esport ia part del judo ha practicat altres. Dins l’apartat de la competició li agrada molt l’arbitratge i ja es destaca com a jutge dins de les competicions interclubs. Ell ens comenta avui les seves inquietuds d’aquest esport de combat.

 

 

 

– Quants d’anys fa que fas judo?

Desde 6è de primari es a dir 6 anys

– I aquests anys què és el que t’ha aportat aquest esport?

Coneixer gent nova,

– Per què Judo?

Perquè quan anava a 6è tenia amics a l’escola que feien judo i me varen convèncer d’anar-hi. Sinó segurament haugés fet domés futbol com la majoria de gent perquè quan ets petit tens influències ja siguin de familiars o gent que coneixes per anar a fer un esport , però sa veritat no domés n’hi ha un i jo deixaria a escollir als teus fills quin esport fer , no fer el esport que més li agrada al pare…

-La paraula Judo que significa per tu?

Sa veritat es que moltes coses com viatges inolvidables , competicions sofrides a vegades guanyades , i sobretot companyerisme

-De quin dan t´has examinat ?

1er Dan de cinturó negre.

– Ara que t´has examinat de primer Dan , és dur preparar aquest examen,és exigent el mestre ?

Per jo l’objectiu dels cinturons, dans etc. es veure que has après qualque cosa i si el teu mestre veu que has aprovat i ademés amb bona nota doncs ell sen dur la seva satisfacció personal de dir he fet bona feina.

– Hi ha edat per entrenar en aquest esport ?

No no n’hi ha

– La competició es indicada o contraindicada?

Per jo no es necessesàri competir sino vols malgrat sigui una de les essències del judo , també pots dedicar-te a l’ensenyansa d’alots més petits quant ja tens alguns coneixements, arbitrar les competicions o inclús únicament a la seva espectació.

– Què creus que falta en el món del judo i que hi sobra ?

Com a tots els deports pràcticament hi falten els dobers

– Vols afegir qualque cosa més ?

Si , anim a tots els joves que s’animin a fer aqueix deport , què el provin com a mínim , i si no les hi agrada que en fàssin un altre que n’hi ha a voler.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: