RENSHINKAN JUVENIL: Mª DEL MAR JAREÑO PERELLO I DANIELA GALINDEZ SANTAMARIA

Actualment vivim una situació difícil amb l’esport, nosaltres el judo ara per ara no tenim cap objectiu a la vista. tots el festivals infantils, competicions , demostracions, trobades etc, estan estancades, les federacións y els clubs no  poden organitzar cap esdeveniment  mentre estiguem  en la fase  de risc com és la 4. Ara bé, l’esport  ha de continuar, l’esport federat no es pot aturar i en aquets moments molts son els nins i nines que dia rera dia  venen a les clases  perquè els  encanten els jocs i els exercicis  que  es poden fer sense contacte aptes per judo.

Aquesta és una nova secció  on entrevistarem a dos al-lots/tes perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent.

Avui xerrarem amb na Mª del Mar Jareño i na Daniela Galindez. Ses dues viven a Manacor

 

Quants anys teniu?

16 anys contesten ses dues

 

On aneu a escola?  

Mª del Mar: IES Manacor, Daniela: Mossèn Alcover.

 

Perquè vau decidir el judo?

Mª del Mar: Tenc família, amics que m’ho havien recomanat, vaig començar de petiteta, però ho vaig deixar i m’havia quedat un bon record, mes tard vaig decidir donar-me una altra oportunitat. Daniela: en Pep va fer un taller a l’institut i vaig trobar un esport bastant agradable, vaig anar al RSK , me va agradar s’ambient i me vaig quedar.

 

Quin temps fa que practiqueu el  judo?

Daniela:1 any, Mª del Mar: 4 anys

 

 Practiqueu altres esports?

Mª del Mar: Padel. Daniela: Ball

 

Quin cinturó teniu?

Groc diu na Daniela, verd diu na Mª del Mar

 

Com feu el judo ara que no hi pot haver contacte?

Mª del Mar: Feim molt de físic i aprenem diferentes tècniques amb munyecos, feim moltes coses amb equip però sense contacte. Daniela: si feim cardio, estodiam les tècniques de manera individual i feim les classes més divertides de lo que m’esperava.

 

Què és el que més  vos agrada de sa classe?

Daniela i Mª del Mar: el jocs, i són molt dinàmics, mes de lo que pareix diu  na  Mª del Mar.

 

 I on vos agradaria arribar?.

Daniela: El meu principal objectiu és millorar les tècniques, m’agradaria provar la competició, treure el cinto negre i saber on puc arribar. Mª del Mar: Me vull treure el cinto negre, no m’agrada la competició, vaig a judo perquè m’ho pas be, conec gent nova etc.

 

 Voleu dir alguna cosa més?

Mª del Mar: Practicar judo és una gran experiència, el Renshinkan m’agrada molt, ara no podem per el confinament, però abans fèiem moltes activitats, jo formava part de l’equip organitzatiu de competicions, festivals etc. Daniela: A mi m’agrada molt s’ambient del club, ses classes són molt productives i les persones fan que te trobis a gust , fan  que tregui el meu caràcter competitiu. Ses dues diuen gràcies per l’entrevista.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: