AIKIDO

AIKIDO RENSHINKAN.

L’Aikido Renshinkan torna a començar amb molta energia i entusiasme després de la crisis sanitària de la Covid-19, tots els seus practicants s’han tornat a posar el kimono i la hakana per pujar al tatami i poder gaudir d’allò que tant estimen, després d’aquests mesos de confinament ses ganes d’estudi d’aquest art marcial japonès son evidents i el renou dels ukemis torner fer ressò a les parets del Centre d’Estudi Renshinkan.

Des de aquí convida’m a venir a tothom que vulgui descobrir aquest meravellós món de l’Aikido.

VALORA LA NOTICIA
5/5

AIKIDO RENSHINKAN

Estas semanas el Aikido ha tenido su protagonismo en Mallorca.Gracias al Maestro Manolo García, Aikido Renshinkan, Ajuntament de Capdepera y Hotel Bellavista, se ha llevado a cabo un intercambio con el club Lenkai Dojo de San Petersburgo.

Cerda de 30 aikidokas venidos de esta ciudad rusa con su profesor Ivan Novikov, han disfrutado de las instalaciones deportivas del municipio gabellí así como del ambiente veraniego de nuestra Isla.

JOAN PARERA PERELLÓ nou cinto negre per el Aikido Renshinkan

IMG_0210.JPG
Dies passats es van celebrar al Poliesportiu de Calvià els exàmens anuals d’Aikido per el passe de graus organitzats per la Federació Balear de Judo i esports associats.

Entre els molts participants convocats per a primer dan es presentava Joan Parera, alumne de Centre Renshinkan de Manacor.

Joan de 21 anys d’edat en dur uns cinc practicant de manera ininterrompuda aquest art marcial. Va realitzar un examen brillant sent un dels més destacats allà presents, i per descomptat felicitat per tots els professors.

FESTIVAL DE LSE ARTS MARCIALS 2013

Porto Cristo 2013

EL GIMNÀS ESPORT I L’ESCOLA DE KARATE JESUS LARA, I EL RENSHINKAN BRILLAREN A PORTO CRISTO AMB LES ACTUACIONS DE LES ARTS MARCIALS

 

Una vegada mes el Festival de les Arts Marcials va agradar als presents,i el Passeig de la Sirena estava de gom a gom de entusiastes d’aquests esports d’origen oriental que no es volien perdre les novetats d’aquesta 17è edició.

Un cop més les Escoles de les Arts d’origen oriental de Manacor i comarca, Gimàs Es Port, del Mestre Perfecto Acosta, Karate d’en Jesús Lara i el Renshinkan de la ma d’en Pep Mascaró, Pere Soler, mestre de Kendo, i Pere Majoral d’aikido tenien un objectiu comú,l’objectiu que marca el Reido, escola de l’Art Tradicional Japonesa «diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat»

 

Aixo es va demostrar el passat dissabte al passeig de la Sirena a Porto Cristo,dins el marc de les Festes del Carme, allà on aprop de 200 van ser els participants de totes les edats i condicions que ens van deleitar amb les actuacions del Judo, Karate, Kendo, Jiu Jitsu, Ken Jitsu, Iaido, Aikido,etc etc.

 

Lo mes significatiu va ser l’homenatge que el mestre Perfecto Acosta va dedicar al altres mestres Jesús Lara i Pep Mascaró, la ceremonia del té, com fundadors i organitzadors d’aquest festival. Tot un ceremonial molt aplaudit per tots els allà presents.