KENDO

EL KENDO DEL RENSHINKAN DE NUEVO EN EL TATAMI

Los Kendokas ya han estrenado nuevamente el tatami, después de inactividad presencial los shinais ya vuelven a vibrar. Recordar que el kendo es un deporte formativo, es de combate en el cual se lleva una armadura, (bogu). Esta basado en el uso del sable japonés en este caso de bambú llamado shinai que viene a simular la katana. Es una disciplina de competición en el cual Baleares siempre se ha destacado por sus excelentes resultados tanto a nivel nacional como internacional. Si te gusta el estudio del manejo de las armas japonesas no te lo puedes perder, cada sábado en el Renshinkan Manacor.

FESTIVAL DE LSE ARTS MARCIALS 2013

Porto Cristo 2013

EL GIMNÀS ESPORT I L’ESCOLA DE KARATE JESUS LARA, I EL RENSHINKAN BRILLAREN A PORTO CRISTO AMB LES ACTUACIONS DE LES ARTS MARCIALS

 

Una vegada mes el Festival de les Arts Marcials va agradar als presents,i el Passeig de la Sirena estava de gom a gom de entusiastes d’aquests esports d’origen oriental que no es volien perdre les novetats d’aquesta 17è edició.

Un cop més les Escoles de les Arts d’origen oriental de Manacor i comarca, Gimàs Es Port, del Mestre Perfecto Acosta, Karate d’en Jesús Lara i el Renshinkan de la ma d’en Pep Mascaró, Pere Soler, mestre de Kendo, i Pere Majoral d’aikido tenien un objectiu comú,l’objectiu que marca el Reido, escola de l’Art Tradicional Japonesa «diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat»

 

Aixo es va demostrar el passat dissabte al passeig de la Sirena a Porto Cristo,dins el marc de les Festes del Carme, allà on aprop de 200 van ser els participants de totes les edats i condicions que ens van deleitar amb les actuacions del Judo, Karate, Kendo, Jiu Jitsu, Ken Jitsu, Iaido, Aikido,etc etc.

 

Lo mes significatiu va ser l’homenatge que el mestre Perfecto Acosta va dedicar al altres mestres Jesús Lara i Pep Mascaró, la ceremonia del té, com fundadors i organitzadors d’aquest festival. Tot un ceremonial molt aplaudit per tots els allà presents.

FESTIVAL D’ARTS MARCIALS TORNA A PORTO CRISTO

JUDO PORTO CRISTO 2011 648RENSHINKAN

AQUEST DISSABTE EL FESTIVAL D’ARTS MARCIALS TORNA A PORTO CRISTO Llestos els preparatius per a l’ocasió única i anual que tenim per gaudir de les Arts Marcials que es practiquen a la nostra Ciutat i comarca. Les disciplines de combat d’origen oriental, Judo, Karate, Jiu Jitsu, Aikido, Kendo, Full Contact, Ken Jitsu i un llarg etcètera vingudes de la mà del Gimnàs Es Port,Escola de karate Jesús Lara i el Renshinkan, ja tenen preparades les seves demostracions

Aquest dissabte en el marc de les Festes del Carme de Porto Cristo més de 200 practicants es donaran cita a les 6:30 al Passeig de la Sirena i per suposat la serietat i el espectacle estan garantits.

Festival Arts Marcials 2011

EL RENSHINKAN, EL GIMNÀS ESPORT I EL GIMNÀS SA TORRE, BRILLAREN AMB LES ACTUACIONS DE LES ARTS MARCIALS

El Festival de les Arts Marcials va agradar als presents, la Plaça de l ‘Ajub de Porto Cristo estava al màxim de entusiastes d’aquests esports d’origen oriental que no es volien perdre les novetats d’aquesta 15è edició.


Prop de 200 van ser els participants de totes les edats i condicions que ens van deleitar amb les actuacions del Judo, Karate, Aikido, Kendo, Jiu Jitsu, Full Contact, Ken Jitsu, Iaido, etc etc.
Un cop més les Escoles de les Arts Marcials de Manacor i comarca, Gimàs Es Port, Gimnàs sa Torre i el Renshinkan, vingudes de la mà dels mestres, Perfecto Acosta, Jesús Lara, Pep Mascaró, Pere Soler, Paco Azor i Pere Majoral, tenien un objectiu comú,l’objectiu que marca el Reido, escola de l’Art Tradicional Japonesa «diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat» Enhorabona.