SERGI FULLANA I NEUS POU AL STAGE DE BARCELONA

D'esq-Dret. Pep, Neus i Sergi

Convocats pel seleccionador català cadet, Jordi García, es van reunir aquest cap de setmana a Barcelona al voltant de 70 joves judokes vinguts d’Andorra, Mallorca i la resta de la comunitat amfitriona. L’objectiu era treballar a fons em aquesta primera presa de contacte cara al Ct. D’Espanya Escolar i de la Joventut que se celebrarà a principis de maig a Formentera.

Els membres de l’equip Mallorqui van ser 4 professors i 16 esportistes representant a la quasi totalitat dels clubs de la nostra illa, entre ells Neus Pou i Sergi Fullana, amb ells hem tingut una xerrada perquè ens expliquin les seves impressions  a prop d’aquest viatge.

Que tal per Barcelona?

-Ha anat bastant bé, el poble allà on anàvem no estava gaire enfora. No hem vist gaire cosa per què estavem entrenant o a s’hotel. Mos  va agradar molt, he hu repetiriam .

Com eren ses classes?

-Al pricipi feiem encalentiment, però no molt de temps, després un poc de tècnica i després combats. De tècnica el 1r dia al dematí varem practicar com rompre el kumikata i el capvespre igual, el 2n dia varen ensenyar a passar de dret a enterra, després d’aquesta classe ens varen fer un a xerrada d’arbitratge. El capvespre de tècnica no en varem fer, varem practicar nagekomis. Després de cada classe feiem relaxació, i els combats eren a 3 min. Per jo no eren classesmolt dures, diu na Neus lo que passa es que la gent era bona i els combats eren forts.Eren molt intenses pero i a la vegada molt divertides diu en Sergi

Hi havia molta de gent?

-De gent n’hi havia bastanta lo que la majoria eren nins, per què de nines n’hi havia molt poques. Erem devers 70 persones.

hi havia gent de Catalunya i Andorra.

Vareu fer molts de combats?

-Per classe alomillor en feiem 5 o 6, però eren intensos.

Donaveu canya o vos la donaven a voltros?

-Hi havia persones que eren bones, però n’hi havia que no ho eren tant,  el nivell estaia bastant igualat

Què va ser el més interessant de l’estage?

L´entrenament del mati del segon dia perque mos va entrenar la campiona d´España femenina  na Vanesa Garcia que havia anat al campionat  dell mon de Tokio

Vos serveix  cara al campionat de Balears?

-Pens que a jo em servirà pel campionat he après coses noves diu na Neus, en Sergi diu a mi, particualarment vaix aprendre molt i crec que me servirà per afrontar el campionat de Balears.

Un comentario en «SERGI FULLANA I NEUS POU AL STAGE DE BARCELONA»

  • Loli Egea
    6 abril 2011 a las 22:41 pm

    mucha suerte…

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: